Termeni şi condiţii de cumpărare

Accesarea, vizitarea si comanda produselor de pe site-ul 2netserv.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a înscrie sau a face o comandă, întrucât acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos menţionate!

  1. SC 2NET SERV SRL îşi asumă dreptul de a efectua orice modificare ale acestor termeni şi condiţii, precum şi orice modificări a site-ului 2netserv.ro, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
  2. Întregul conţinut al site-ului 2netserv.ro, incluzând elemente de design şi grafică web, imagini, este proprietatea SC 2NET SERV SRL, asociaţii lui şi este protejat conform legiilor drepturilor de autor. Folosirea a oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul scris a proprietarului respectiv, se pedepseste conform legilor in vigoare!
  3. Utilizatorul este obligat să folosească informaţiile de pe site-ul 2netserv.ro doar în interes personal, făra a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a-l reproduce parţial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii, fără acordul scris al acesteia.
  4. SC 2NET SERV SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare, nefiind exclus ca în realitate să existe diferenţe între acestea şi produsele reale.
  5. Orice reclamaţie trebuie să fie adusă la cunoştinţa SC 2NET SERV SRL în maximum 24-48 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produsului respectiv, spre soluţionare.
  6. SC 2NET SERV SRL îşi rezervă drepul de a schimba oricând preţurile de vânzare ale produselor prezentate.

Preturile afişate includ TVA.

Există posibilitatea ca între momentul plasării comenzii şi momentul acceptării acesteia, unele produse să nu mai fie disponibile datorită modificărilor rapide de stoc. În acest caz, 2netserv.ro va anunţa utilizatorul în cel puţin 24 de ore pentru soluţionarea problemei.

Eventualele divergenţe vor fi soluţionate pe cale amiabilă, sau în caz contrar, ne vom adresa instanţelor judecătoreşti competente din România.